21/9/17

Comunicat del claustre, del personal no docent i de l'AMPA de l'Institut La Vall del Tenes
 
Davant dels esdeveniments que es van produint des de fa temps arreu de Catalunya i que ahir, 20 de setembre de 2017, van adquirir unes característiques especialment greus, el claustre i el personal no docent de l'Institut La Vall del Tenes vol compartir amb tota la comunitat educativa les següents inquietuds:
  • Com a institució educativa una de les nostres responsabilitats és contribuir a educar els nostres alumnes com a futurs ciutadans de ple dret d'una societat oberta i plural, respectuosa amb els drets civils i responsable dels seus deures.
  • Lamentem la vulneració dels drets de reunió, d'associació, de llibertat de premsa i, especialment, del dret a decidir lliurement sobre la configuració política del nostre país. Així mateix condemnem l'atac a les institucions democràticament escollides per la ciutadania.
  • Encoratgem  a  tota  la  comunitat  educativa,  independentment  de  les  opinions polítiques de cadascú, a fer costat a la lliure participació dels ciutadans en els afers públics del país.

Santa Eulàlia de Ronçana, 21 de setembre de 2017